ns treintickets vergelijken

Wat houdt een NS abonnement of kortingskaart in?

Of je nu dagelijks reist met de trein of dat je nu eenmalig een flinke treinreis gaat maken, korting op je ns treinkaartje is altijd mooi meegenomen! NS treinkaartjes kunnen flink in de kosten oplopen en natuurlijk al helemaal wanneer je regelmatig met de trein reist. Als je een korting scoort via treinkaartje ns, kan dit je dus een hele hoop geld schelen.

Om treinreizen goedkoper te maken heeft de NS een aantal NS abonnementen in de verkoop die ervoor zorgen dat frequente reizigers al flink wat korting binnenhalen, maar dit kan natuurlijk nog goedkoper. NS treinkaartjes zorgt ervoor dat jij je korting abonnement met korting kan krijgen. De korting kan voor jou dus nog groter worden!

Naast de abonnementen die een reis goedkoper voor jou maken, heeft de NS ook een aantal verschillende NS korting kaarten. Zo kun je met flinke korting reizen in de daluren of kun je een kaart kopen die ervoor zorgt dat al de kaartjes die je koopt 40% korting krijgen. Maar ook hier is natuurlijk weer fijn als je korting op die korting kan scoren! Schrijf je in en wie weet ontvang jij binnenkort de kortingskaart van jouw keuze voor een zeer zacht prijsje.

NS Abonnementen

Mensen die dagelijks hetzelfde traject afleggen met de trein, zijn meestal flink wat geld kwijt voor hun NS treinkaartjes. Voor deze mensen komt een NS abonnement dan ook goed van pas. Een NS abonnement is namelijk dankzij de korting van de NS al een stuk goedkoper. TreinkaartjesNS.nl zorgt er echter voor dat de kaartjes nog goedkoper worden! Je kan hier korting scoren voor het abonnement van jouw keuze. Daarnaast worden er ook nog eens gratis treinkaartjes weggegeven! Voor de werkende mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer, kan de korting van een NS abonnement en hoop geld schelen. Je kan verschillende abonnementen kopen bij de NS. Zo is er de maand traject kaart die ervoor zorgt dat je op elk ogenblik de trein tussen twee stations kunt pakken zonder nog verder te hoeven betalen. Nog voordeliger is het echter als je een korting abonnement koopt voor bijvoorbeeld de daluren. Mensen die met zo’n kaart reizen kunnen voor heel weinig geld buiten de spits om met korting tot 40% reizen, en met sommige abonnementen zelfs gratis! Zo’n korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

NS Kortingkaart

Om reizen voor de frequente reizigers goedkoper te maken, heeft de NS de kortingskaart in het leven geroepen. Als je in bezit bent van een kortingskaart kun je je NS treinkaartjes met korting kopen bij de automaten. Met behulp van een NS kortingskaart kun je reizen kun je je treinkaartje kopen met 20 tot wel 40% korting. Het nadeel van de NS kortingskaart is dat, voordat je de korting ontvangt, je eerst zo’n kaart moet kopen. Dit is meestal toch nog een dure aangelegenheid. Als je je inschrijft op treinkaartjes NS, wordt je automatisch op de hoogte gehouden wanneer er korting aanbiedingen zijn voor kortingskaarten. Daarnaast maak je ook nog eens kans om de kaart van jouw keuze geheel gratis te ontvangen! Wie weet reis jij dus de komende tijd met maar liefst 40% korting en dit hoeft je helemaal niks te kosten.

Voordeeltarieven voor NS kaartjes

De kosten van een treinkaartje kunnen flink oplopen. Of je nou vaak lange reizen maakt of juist korte stukken met de trein reist, korting op je treinkaartje komt altijd goed van pas. Nu is er de treinkaartje korting aanbieding. Met deze treinkaartje actie kun je korting scoren op je NS treinkaartje, oplopend tot kortingen van wel 70%. Enkele voorbeelden van de meest bereisde trein trajecten van Nederland. Neem bijvoorbeeld het trein traject Amsterdam – Schiphol. Voor dit kleine stukje kost uw treinkaartje tussen de €8 en €13 voor slechts 10 minuten. Voor een rit tussen Leiden en Den Haag variëren de kosten van een treinkaartje van €6 tot €11. Reist u heen en weer tussen Utrecht en Amsterdam dan kost een treinkaartje kopen maar liefst €14 tot €24! Voor een reisje valt dit mee, maar ga maar eens na wat de treinkaartjes kosten als u dagelijks zo’n trein reis maakt. Een aanbieding voor korting op je treinkaartje of je treinabonnement komt dus zeker goed van pas.

Plaats een reactie