ns treintickets vergelijken

Met de trein naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een van de meest populaire pretparken in Europa en is gelegen rondom de hoofdstad van Frankrijk. Het bevat een aantal van de beste attracties, shows en entertainment ter wereld. Deze gids biedt informatie over wat een bezoeker kan verwachten als ze naar Disneyland Parijs gaan.

Reizen per trein naar Euro Disney

Reizen met de trein van Nederland naar Disneyland Parijs is een geweldige manier om van Nederland naar Parijs te reizen. Reizigers kunnen comfortabel en stressloos reizen met Thalys, de snelste treinverbinding tussen Nederland en Parijs. De treinreis duurt ongeveer 4 uur en 30 minuten. Het is ook mogelijk om met de ICE International trein te reizen, deze trein reist iets trager maar is ook comfortabel. De reis van Nederland naar Parijs duurt ongeveer 6 uur.

Eenmaal in Parijs aangekomen, kunnen reizigers eenvoudig een trein nemen naar Disneyland Parijs. Het station Marne-la-Vallée-Chessy is gelegen op slechts 7 minuten loopafstand van het pretpark. Reizigers zullen de trein moeten nemen vanuit Parijs Gare du Nord, een rit die ongeveer 45 minuten duurt. Het is ook mogelijk om met de bus te reizen van Nederland naar Disneyland Parijs. Dit is een goedkopere optie maar het duurt langer om er te komen. Het duurt ongeveer 10 uur om van Nederland naar Disneyland Parijs te reizen met de bus.

Het park & de attracties

Disneyland Parijs is verdeeld in vijf themagebieden: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Elke locatie biedt attracties, shows, restaurants en winkels die speciaal zijn ontworpen om de magie van Disney te vangen. Er zijn veel plaatsen om te eten en te drinken in Disneyland Parijs. Er zijn restaurants, cafés en kiosken waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan gerechten. Er zijn ook veel bars en lounges waar je kunt genieten van dranken en snacks. Er zijn veel attracties om te genieten in Disneyland Parijs. Sommige van de populairste attracties zijn Space Mountain, Pirates of the Caribbean, Thunder Mountain en Big Thunder Mountain. Er zijn ook shows zoals Mickey’s Philharmagic, Disney Dreams en The Lion King.

Overnachten

Er zijn veel verschillende hotelopties in Disneyland Parijs. Er zijn luxe hotels, zoals het Disneyland Hotel, en goedkopere alternatieven, zoals Disney’s Hotel Cheyenne. Er zijn ook veel campings in de omgeving. Het is belangrijk om vooraf te boeken als je naar Disneyland Parijs wilt gaan, omdat het park meestal druk is. Als je eenmaal ter plaatse bent, vergeet dan niet om een kaart te kopen en de vele show- en attractietijden te bekijken. Als je eenmaal in Disneyland bent, geniet dan volledig van al het magische plezier!

Plaats een reactie