ns treintickets vergelijken

Autotrein

Je kunt gaan reizen met het vliegtuig, de bus, de auto, de trein of de autotrein naar jouw plek van bestemming. Maar deze laatste optie is het meest aantrekkelijk. Je reist met je eigen auto naar het station van vertrek. Je kunt tijdens de reis genieten van een prachtig uitzicht en ontspannende momenten. Doordat je met de autotrein naar reist, omzeil je files, tolwegen, overvolle wegstations en hotelovernachtingen. Je hebt een eigen slaapcoupé en je kunt ongestoord eten, genieten, ontspannen en slapen! De autotrein lijkt weer terug van weggeweest en is weer op meer plekken beschikbaar in Europa. Op deze pagina lees je er alles over.

De voordelen van de autoslaaptrein

De autotrein is populair om verschillende redenen. Veel mensen vinden het prettig om comfortabel en snel met de trein te reizen. Maar eenmaal op de plek van bestemming vinden ze het fijn om met hun eigen land verder te reizen. Op die manier ben je lekker flexibel en kan je gaan en staan waar je wil. Terwijl je toch het grootste deel van de reis comfortabel en milieubewust met de trein reist. Voor sommige vakanties kan het je wel 1 of 2 hele extra vakantiedagen opleveren. Daarnaast kom je helemaal uitgerust aan op de plek van bestemming. In de trein kan je namelijk lekker ontspannen en in een autoslaaptrein zelfs slapen!

  • Geen last van files onderweg
  • Geen tolwegen of dure vignetten aanschaffen
  • Een comfortabele manier van reizen
  • Op de plek van bestemming kan je jouw weg vervolgen met jouw eigen vertrouwde auto
  • Directe verbinding, dus overstappen is niet noodzakelijk!

De mooiste bestemmingen met de autotrein

Reizen met de autotrein is op steeds meer trajecten mogelijk. Ook vanuit Nederland kan je diverse bestemmingen bezoeken met de auto(slaap)trein. Populaire bestemmingen zijn vanaf Hamburg naar Innsbruck of naar Basel. Je kunt ook kiezen voor een zonvakantie in onder andere Turkije of Kroatië. Houd je van avontuur en wil je eens een totaal andere wereld ontdekken? Kies dan voor de autoslaaptrein naar Finland!

  1. Met de autotrein vanaf Hamburg naar Innsbruck. Hierbij moet je eerst zelf naar Hamburg reizen
  2. De autotrein van Hamburg naar Lörrach bij Basel. Diverse slaap coupés en lig coupés te boeken
  3. De autoslaaptrein in Finland van Helsinki naar Rovaniemi. Een unieke manier om naar Lapland af te reizen
  4. De autotrein van Wenen naar Livorno. Met je eigen auto het mooie Toscane ontdekken!
  5. De autotrein van Villach naar Edirne in Turkije (in de zomer diverse verbindingen)